Nyheter för Warbergslägret sommaren 2021

Warbergslägret riktar sig i första hand till dig som vill utvecklas som innebandyspelare. Lägret erbjuder förstås en rad stimulerande aktiviteter som inte har en direkt innebandykoppling, men störst fokus lägger vi på planen.

Därför är vi otroligt glada över att presentera Johan Astbrant som ansvarig för innebandyupplägget under lägerveckorna.

Astbrant har tidigare både spelat och tränat Linköping IBK, bland annat tog han som huvudtränare laget till två raka SM-finaler. Under våren presenterades han som ny huvudtränare för Warberg IC´s herrlag. Nu står det klart att han under sommarens lägerveckor kommer att ansvara för träningsverksamheten och upplägget under samtliga lägerveckor.

Fokusområden som lägret är uppbyggt kring är förståelsen för taktik, fysik, teknik och till viss del det mentala. Inriktningen kommer att gå mot att bygga upp även en förståelse och kunskap kring spelets delar, men även att ha en riktigt rolig vecka med gemenskap och utveckling som innebandyspelare och person.

Mer än bara innebandy.

Ytterligare en viktig del för en innebandyspelare är hur vi tar hand om kroppen innan, under och efter innebandyträningen. Därför har vi till kommande lägerveckor inkluderat träningsprogram som hjälper till att bygga upp våra muskler kring utsatta områden som ex. knän och fötter.